Cześć, wczoraj kupiliśmy 23 FOO od Newport Fisker. Czekamy na przybycie klucza EO i kart oraz zaprogramowanie ich, zanim zostaną wysłane do nas w WI. Zrobiliśmy sporo badań i zdecydowaliśmy, że jesteśmy gotowi zaryzykować i kupić to zamiast cyber ciężarówki (tak, cena odegrała dużą rolę). Samochód jest na jej nazwisko, więc zapisała się do FOA. Nie zostaliśmy tam jeszcze zaakceptowani. Nie jesteśmy pewni, czy zostaniemy, dopóki VIN nie poda jej nazwiska. Może to potrwać kilka tygodni.
Nie wydaliśmy dodatkowych 2 tys. na pakiet holowniczy. Ale chcemy hak. Mogę podłączyć światła. Czy ktoś obecnie produkuje lub sprzedaje tylko metalowy hak? A może hak i plastikową osłonę haka? W najgorszym wypadku kolega spawacz może zreplikować hak. Następnie możemy go wysłać do malowania proszkowego. Ktoś mógłby wydrukować osłonę w 3D. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli iść tą drogą, ale nie mogę nigdzie znaleźć haka na sprzedaż. Dealer nie ma żadnych. Dzięki
23 FOO Big Sur, MaliBlu, 22s.
Nie wydaliśmy dodatkowych 2 tys. na pakiet holowniczy. Ale chcemy hak. Mogę podłączyć światła. Czy ktoś obecnie produkuje lub sprzedaje tylko metalowy hak? A może hak i plastikową osłonę haka? W najgorszym wypadku kolega spawacz może zreplikować hak. Następnie możemy go wysłać do malowania proszkowego. Ktoś mógłby wydrukować osłonę w 3D. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli iść tą drogą, ale nie mogę nigdzie znaleźć haka na sprzedaż. Dealer nie ma żadnych. Dzięki
23 FOO Big Sur, MaliBlu, 22s.